(Sr.) E&I Monteur

Algemeen - De Meern - MBO
Apply now
Introduction

Wij zijn wereldwijd nummer één in chemie door onze intelligente oplossingen voor onze klanten én voor een duurzame toekomst. Voor de ontplooiing van onze medewerkers zijn de mogelijkheden net zo divers als onze mensen zelf, zonder dat geslacht, leeftijd, herkomst, seksuele geaardheid, handicap of levensbeschouwing een rol spelen. Een combinatie die alle verwachtingen overstijgt en ons sterker maakt. En dat is typisch voor de wereldleider in chemie. Want bij BASF creëren we carrières. Organisation description

In De Meern ontwikkelen, produceren en verkopen we katalysatoren. De katalysatoren die wij maken, worden in verschillende toepassingen gebruikt. Zo´n 80% van alle producten waarmee we in ons dagelijks leven te maken hebben, zijn gemaakt met behulp van een katalysator. Onze producten worden veelvuldig gebruikt in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie of de petrochemische industrie.


Function profile

Als Electro & Instrumentatie Monteur bij BASF ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf houden van de elektrische kant van de installaties in de fabriek. Dit doe je door preventief te testen. Je kijkt of alles nog voldoet aan de nauwkeurigheid en niet meer dan 1% afwijkt. Wanneer het afwijkt zorg je ervoor dat het wordt opgelost. Ook ben je het eerste aanspreekpunt bij storingen. Dit kunnen storingen zijn die direct moeten worden opgelost, of storingen die je in je planning kunt verwerken. Je zorgt dat je aan alle veiligheidseisen voldoet en je houdt al je werkzaamheden netjes bij in het online systeem.

Voorbeeld uit de praktijk:

“Productie heeft een emergency werkaanvraag, er blijkt een stikstof drukregeling klep in storing te vallen. Wat doe je?”

Eerst controleer je of het stuurluchtventiel wel wordt aangestuurd door de PLC en of deze wel stuurlucht doorlaat naar de klep toe. Dit blijkt in orde te zijn dus dan ga je naar de klep zelf toe. Het blijkt dat deze wel gewoon netjes open en dicht gaat maar dat de klepstandmelding het niet detecteert. Bij nadere inspectie blijkt deze opnemer te ver weg te staan, vermoedelijk is in de bevestiging iets los getrild. Je kijkt of je de sensor opnieuw kunt afstellen of moet vervangen. Wanneer de sensor weer goed staat, test je dit in de controlekamer. Daarna lever je de werkzaamheden op aan Operations zodat zij de installatie weer uit de veiligheidsstand kunnen halen en door kunnen met de productie. Daarna zorg je dat alles netjes in het onderhoudssysteem neergezet wordt zodat de onderhoudsgeschiedenis op orde is.

Function requirements
 • Je hebt een technische opleiding op MBO niveau (MTS) succesvol afgerond en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van de wettelijke verplichtingen en voorschriften ten aanzien van installatieu0002eisen (NEN 3140).
 • Je stelt je flexibel op en neemt graag initiatief, je bent leergierig en bent bereid om jezelf steeds verder te ontwikkelen.
 • Je hebt een probleemoplossende mindset, gaat graag nieuwe uitdagingen aan en bent bij alles wat je doet veiligheids-, milieu- en kwaliteitsbewust.
Offer


Uitdagende opdrachten met veel verantwoordelijkheid en een "on the job" training binnen een vakkundig en gemotiveerd team. Een internationale werkomgeving. Daarnaast ontvang je:

 • Een maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 3.600,- bruto op basis van 40 uur (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • 25 vakantiedagen + 6 adv dagen.
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie.
 • Een uitdagende baan bij één van de beste werkgevers van Nederland (Top Employer 2021).
Apply now
What is my travel time?

Apply for a job at BASF

How does that work?

 • Send in your application How nice that you want to join us
 •  
 • First acquaintance We select the best candidates and invite you to meet the manager and a colleague of HR.
 •  
 • Through to the 2nd round You are among the best candidates. We would like to invite you for a second interview (often) with colleagues from the department.
 •  
 • Offer Congratulations! You are the best candidate. We would like to make you a proposal.
 •  
 • Let’s get to work Welcome to BASF Group!

More vacancies at BASF

  Currently no vacancies found. Subscribe here for our job alert and stay in touch!