Werken aan de realisatie van een verscheidenheid aan producten

Onze vakgebieden

Als het grootste chemiebedrijf ter wereld, produceren we een verscheidenheid aan producten voor de meest uiteenlopende bedrijven, bijvoorbeeld in de automotive-, plastic-, constructie- of voedingsmiddelenindustrie en daarbuiten. Om dit te realiseren hebben we binnen BASF de volgende vakgebieden: Corporate & Business, Production & Engineering en Research & Development.

Corporate & Business

Business

In de verkoop bevind je jezelf direct in een van onze regionale en wereldwijde bedrijfseenheden en ben je verantwoordelijk voor een bepaald klantenportfolio in een regio of industrie. De bedrijfseenheden zijn: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care, Agricultural Solutions. Je versterkt het marktleiderschap van BASF in samenwerking met marketing en logistiek.

Als Key-Accountmanager of Accountmanager, ben je verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces voor een geselecteerde regionale of wereldwijde klantenportfolio en bouw je duurzame klantrelaties op en onderhoud je deze. Jouw activiteiten worden geleid door de afdelingsstrategie en variëren van marktanalyse, nieuwe klantenverwerving en kwaliteitsborging van producten en oplossingen tot het onderhandelen van leveringsovereenkomsten en het uitvoeren van after-salesmaatregelen.

Corporate

Diverse serviceafdelingen zoals HR, Communicatie, Finance en Real Estate - Facility Management & Security ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in Arnhem de diverse locaties in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat onze collega’s op de locaties over de juiste middelen beschikken om hun functie optimaal te kunnen uitvoeren.

Production & Engineering

Production

Samenwerken is essentieel voor een soepel verloop van onze productieprocessen. Hierbij gaat het niet alleen om operations managers, engineers of chemici, maar over alle medewerkers met verschillende achtergronden. We hebben chemische technici nodig, evenals monteurs voor installaties en industriële mechanica, mechatronische technici en elektronische technici voor automatiseringstechnologie. Samen zorgen zij ervoor dat onze productiefaciliteiten op een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke manier werken.

Engineering

Als Engineer bij BASF houd jij je bezig met automatiseringssystemen en de specificatie van de benodigde apparatuur. Samen met collega's uit verschillende disciplines ontwikkel je de individuele projectstappen en technische oplossingen die alleen samen een plant mogelijk maken. Inbedrijfstelling van deze systemen is ook een spannend onderdeel van de taken. Elke dag leer je meer over nieuwe en interessante onderwerpen en ontmoet je veel geweldige collega's, zelfs buiten jouw eigen opdrachten en afdeling.

Research & Development

Als 's werelds meest toonaangevende chemiebedrijf bieden wij aantrekkelijke en uitdagende mogelijkheden via dynamische projecten met toekomstgerichte technologieën gekoppeld aan processen voor een efficiënt en duurzaam gebruik van hulpbronnen en energie.

Als chemicus bij BASF ga je vanaf dag één op zoek naar de beste oplossingen met een hoge mate van persoonlijke verantwoordelijkheid. Je profiteert van onze interdisciplinaire mondiale werkwijze en samenwerking die de deur openen naar nieuwe en fascinerende werkgebieden – onder geweldige voorwaarden zoals een ruim budget voor innovatieprojecten of via onze talloze samenwerkingsverbanden met toonaangevende universiteiten en branchegenoten.

De chemici van BASF onderscheiden zich door hun interdisciplinaire denkwijze. Innovaties laten zich maar zelden beperken tot de grenzen van één bepaald vakgebied. Onze chemici met uiteenlopende achtergronden inspireren elkaar en werken als vanzelfsprekend altijd samen in teams met technici en economen. 

Actuele vacatures

werken bij BASF

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen over de verschillende vakgebieden? Bekijk dan hieronder onze meest recente vacatures.
    Er zijn helaas geen recente vacatures gevonden.