Ons aanbod

We zorgen goed voor onze medewerkers

Behalve een gezonde werkomgeving en doorgroeimogelijkheden bij een internationaal bedrijf zorgen wij ook dat je kan rekenen op de juiste mix van arbeidsvoorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat we aantrekkelijk zijn als internationale speler en tegelijkertijd ook als lokale werkgever.

Basissalaris

BASF biedt een concurrerend maandsalaris in vergelijking met andere toonaangevende, internationaal opererende chemiebedrijven. Het loongebouw van BASF Nederland is opgebouwd uit een vaste en een variabele beloningscomponent. De indeling van het loongebouw komt overeen met het BASF Job Grading System.

Target Bonus

Iedere medewerker komt in aanmerking voor variabele beloning. Hiervoor gebruikt BASF het begrip Target Bonus: het variabele deel van de beloning dat is gekoppeld aan de individuele prestaties en de collectieve prestatie van de BASF groep. Deze bonus is afhankelijk van je functie en bedraagt tussen de 5 en 25% van een jaarsalaris. Dit is een mooie bonus die onze medewerkers elk jaar weer weet te motiveren.

Dertiende maand

De dertiende maand is een jaarlijkse uitkering die BASF aan haar medewerkers uitkeert. In november ontvangt de medewerker een 13de maand over het betreffende kalenderjaar. De dertiende maand bedraagt 1 bruto maandsalaris.

We willen het beste team vormen

Word er onderdeel van

Meer dan 115.000 medewerkers dragen wereldwijd bij aan het succes van onze klanten, die je in vrijwel alle sectoren en in bijna elk land ter wereld terugvindt. Onze medewerkers zijn essentieel om de doelen van onze strategie te bereiken.

Een van de doelen van BASF is dat onze medewerkers bij BASF kunnen floreren en op hun best kunnen presteren. We willen het beste team vormen. Om dit te bereiken, richten we ons op drie strategische pijlers: uitstekende mensen, een uitstekende plek om te werken en uitstekende leiders. De nadruk ligt op onze aantrekkelijkheid op de wereldwijde arbeidsmarkt, persoonlijke en professionele ontwikkeling, levenslang leren en het ondersteunen en ontwikkelen van onze leiders.

Solliciteren bij BASF

het verhaal van je toekomstige collega's

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij BASF Nederland? Jouw toekomstige collega's vertellen je hun verhaal. Bekijk hieronder de video's van Herma en Jan en ontdek hoe zij chemie creëren.